Stockholm-Uppsala Gröjer seminars

Välkommen att lyssna till Michael Power tala om Organizations and the Logic of Auditability den 24 april på det första öppna Stockholm-Uppsala Gröjer Seminar.

Stockholm-Uppsala Gröjer Seminars (SUGS) är en vartannat år återkommande seminarieserie inom området redovisning och revision. SUGS består av ett ett öppet seminarium samt ett mer forskningsinriktat seminarium för inbjudna forskare.

Ambitionen med SUGS är att bjuda in framstående forskare vars verk har inspirerad andra forskare, studenter och praktiker. Årets talare, Michael Power, är P D Leake Professor of Accounting at London School of Economics and Political Science samt författare till de inflytelserika böckerna The Audit Society och Organized Uncertainty: Designing a World of Risk Management.

Föreläsningen börjar kl. 16.00 den 24 april och håller på i en timme. Efter föreläsningen kommer det att finnas möjlighet till diskussion i Faculty Lounge. Föreläsningen äger rum vid Stockholms universitet i Philipssalen, hus 3 på Kräftriket.

SUGS organiseras av forskningsgruppen MUSICA (med deltagare från Stockholms och Uppsala universitet). Värdskapet för seminarierna alternerar mellan de två universiteten.

Svenska Revisionsakademin är medsponsor till det öppna seminariet.

Huvudsponsor för seminarieserien är Handelsbankens forskningsstiftelser.

För mer information besök www.sugs.se.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *