Den Nationella Redovisningskonferensen 2017

Företagsekonomiska institutionen vid Uppsala universitet har glädjen att bjuda in till den nationella redovisningskonferensen som i år äger rum 23–24 november i Uppsala. Konferensen, som är ett ”lunch till lunch”­arrangemang, hålls i det nyrenoverade Universitets­

huset. Den innehåller både plenarsessioner och parallella sessioner. Självklart kommer det också bli en trevlig middag på kvällen som traditionsenligt sponsras av FAR. Den äger rum på Norrlands nation.

Vi ser mycket fram emot att få välkomna dig till Nationell redovisningskonferens 2017!

Organisationskommittén

Daniel Brännström, Katarzyna Cieslak, Mattias Hamberg, Joachim Landström, Cecilia Lindholm, Fredrik Nilsson, Magnus Norberg och Derya Vural

Läs mer om konferensen på: http://www.fek.uu.se/forskning/nrk2017

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *