Nationella Redovisningskonferensen 2019

Avdelningen för företagsekonomi vid Institutionen för ekonomisk och industriell utveckling, Linköpings universitet, har i år glädjen att få arrangera den Nationella Redovisningskonferensen och vi vill därmed inbjuda dig till oss i Linköping!

Konferensen, som är ett ”lunch till lunch”-arrangemang, kommer att hållas på Campus Valla i Linköping den 7–8 november 2019. Den innehåller både plenarsessioner och parallella sessioner. Det blir också en trevlig middag på kvällen.

Vi i organisationskommittén arbetar nu med att ta fram ett program som kommer att innehålla information om plenarsessioner. Vi återkommer under våren med information om hur man skickar in bidrag till konferensens parallella sessioner, hur man anmäler sig, etc.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du har idéer, tips eller frågor.

Sprid gärna detta meddelande i era nätverk!

Kontaktadress: nrk2019@liu.se

 

Pernilla Broberg & Torbjörn Tagesson

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *