Nationell Redovisningskonferens 2019 – Call for papers

Nationell Redovisningskonferens 2019 – Call for papers

Avdelningen för företagsekonomi vid Institutionen för ekonomisk och industriell utveckling, Linköpings universitet, har i år glädjen att få arrangera den Nationella Redovisningskonferensen och vi vill därmed inbjuda dig till oss i Linköping!

Konferensen, som är ett ”lunch till lunch”-arrangemang, kommer att hållas på Campus Valla i Linköping den 7–8 november 2019. Den innehåller både plenarsessioner och parallella sessioner. Det blir också en trevlig middag på kvällen den 7 november.

Vi i organisationskommittén arbetar nu med att ta fram ett program som kommer att inkludera sessioner om bland annat AI, utbildningskrav för revisorer samt redovisning och juridik. Vi återkommer i augusti med ett detaljerat program (inklusive information om hur man anmäler sig till konferensen, med mera).

Konferensen kommer att innehålla flera parallella sessioner och vi välkomnar bidrag från alla områden inom det breda redovisningsfältet. Det kan handla om bidrag i form av vetenskapliga studier färdiga att skicka in till en tidskrift, men också extended abstracts eller forskningsidéer (full papers kommer dock att ges företräde). Vi välkomnar även förslag på pedagogiska frågor att diskutera vid konferensens sessioner. Skicka ditt bidrag senast 15 september 2019 till nrk2019@liu.se. Besked om ditt bidrag accepterats lämnas i slutet av september.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du har idéer, tips eller frågor.

Sprid gärna detta meddelande i era nätverk!

 

Trevlig helg och fortsatt trevlig sommar!

 

Pernilla Broberg & Enheten för redovisning och finans,

Institutionen för ekonomisk och industriell utveckling, Linköpings universitet

 

Kontaktadress: nrk2019@liu.se

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *